11.11.05

Las Vegas Peep Show (4)

Het venster werd ondoorzichtig. Even aarzelde ik nog bijkomende muntstukken in de gulzige automaat te werpen. Maar tot nu toe was geen enkele dame me echt bevallen. Mijn lid verlangde hevig naar meer....: een paar euro rinkelde in de automaat.

Toen de scène weer zichtbaar werd, had Carole plaats geruimd voor de heel wat jongere Silva. Deze laatste verscheen als het ware ongerept (onschuldig) ten tonele alsof ze net uit een diepe slaap was gewekt, vlug wat lingerie had aangetrokken, dit deurtje geopend en als bij wonder in dit vreemde theater terecht was gekomen, waar mannen haar onbeschaamd en bronstig monsterden.

Ze danste wat houterig op het ronddraaiend platformpje terwijl ze zich van haar eenvoudige, oranje kleurig slipje ontdeed. Haar behaatje trok ze ongeopend omhoog zodat haar roestbruine, prominente tepels zichtbaar werden op relatief kleine maar stevig ronde borstjes... Toen ze wat later haar pittig pruimpje aan mijn venstertje liet bewonderen, zag ik wat vocht glinsteren op de schaamlippen. Ik had genoeg gezien. Ik wist bij wie de consecratie zich zou voltrekken...

LITURGIA EUCHARISTICA

Ik wisselde het enge hok voor een ruimere privé-cabine. Zo'n cabine is in tweeën gedeeld door een wand van glas. Aan gene zijde (de kant van de verdorven bezoeker) staat een barkruk; er hangt een verdeler van papieren servetjes en daaronder een toestel met een aantal lichtgevende drukknopjes en een muntgleuf....
Aan de andere kant van de glazen wand ( de kant van de verloren onschuld) bevindt de vloer zich quasi op borsthoogte van de bezoeker. Op die vloer : een bank uit de jaren tachtig bekleed met namaak zebrabont. In de hoeken van de ruimte merk je het stof onder de opgekrulde hoeken van het vasttapijt...
De glazen wand zelf vertoont op ooghoogte een spleet van zowat 1 cm...

Behalve het schaarse licht van de rode drukknopjes is het er aardedonker.

De transactie verloopt als volgt:

Eerts prop je wat muntstukken in de hongerige gleuf van de automaat. Weet dat je daarmee alleen de aanwezigheid van het meisje aangekocht hebt. Niets meer. En je wacht gespannen af in de duisternis...

Even later floept het licht aan en veschijnt Silva ten tonele. Ze glimlacht je vrendelijk toe. ze buigt zich naar de spleet in het glas toe :

-Bonjour, monsieur, comment allez-vous?

Haar frans met slavisch accent klinkt bijzonder schools. Ze ziet er ook nog jonger uit dan je daarstraks vermoedde. Haar oranje beha en oranje slipje steken fel af tegen haar bleke huid.

Dan ratelt ze enigszins onverwacht haar prijslijstje af:

- show ordinaire 15euro; pussy show 25 eur; show avec vibromasseur 40 euro.

Ze kijkt je verbouwereerd in de ogen als je haar een briefje van 50 euro toestopt ( je glijdt het biljet door de glazen spleet).

- no change

zegt ze dan. Je maak haar duidelijk dat je ook geen wisselgeld verwachtte. Er valt een stilte.Ze denkt na.

-Wait, i'll be back .

Even later komt ze terug met een plastic toiletzakje. Ze aarzelt even en buigt zich dan opnieuw naar de spleet:

-Sorry , i ... no...

en ze wijst afwijzend naar het toiletzakje waarin je het intieme massagetoestel vermoedt. Je legt haar uit dat je dat het zonder mechanisch hulpstuk ook goed is:

-just give me a good show!.

Ze knikt enthousiast en een brede glimlach verschijnt op haar gezicht.