25.7.06

positie 12b

... op knieën en handen -als een dier- hang ik boven haar. Haar gezicht onder mijn navel en bolle buik. Haar schouders ter hoogte van mijn dijen... Als ik tussen mijn armen naar achter kijk zie ik dat aan mijn gezichtseinder haar handen het eigen geslacht betasten. Ik kruip wat verder en nu bengelt mijn halfslappe worst boven haar gezicht. De rimpelige voorhuid die de vochtige eikel nog helemaalt verhult, raakt nauwelijks het topje van haar neus....

- hij ruikt nog 'n beetje naar pis,

zegt ze. Dat dit haar niet deert, bewijst ze door tonggewijs naar mijn piemel te reiken. Ik bol mijn rug zodat hij buiten schot blijft.

Handen en knieën doen een stap achteruit. Ik laat mijn balzak tussen haar borsten rusten. En wrijf mijn penis halfstijf over haar tepels. Haar vinger, nat van de eigen sappen, glijdt langs mijn behaarde bilspleet die ik zo wijd mogelijk open.

Ik laat mijn nu halfgerezen lid nu weer bengelen boven haar mond. De eikel is nu doorheen de voorhuid zichtbaar. En glimt. Ze snuffelt eraan. Geeft kleine likjes aan het gaatje. Mijn pik wordt alsmaar harder en gaat tenslotte horizontaal tegen mijn buik aan hangen. Mijn ballen hangen nu net boven haar mond.

In haar -zo laat zich vermoeden- druipnatte poes bevochtigt ze een vinger en duwt die in mijn bilspleet waar ze mijn kontgat vermoedt.

Ze opent haar mond en ik laat mijn bekken zakken : één teelbaal verdwijnt in haar mond . Ze sabbelt zachtjes en ik voel hoe een gladde vinger langs achter binnendringt. Elke zenuw in mijn bekken trilt van opwinding...

Een druppel voorvocht groeit aan mijn paarse knop tot hij aan een slijmdraad op haar voorhoofd valt. Ze hapt mijn knuppel in haar warme mond en wentelt die in een bad van speeksel rond haar tong. Haar vinger glijdt zachtjes dieper in mijn ingewanden. Onbewust begint mijn bekken te stoten en neuk ik haar mond : eerst zachtjes, maar dan steeds harder. Ik voel mijn eikel tegen haar gehemelte aan drukken en dan glijdt hij moeiteloos in haar keel. Ik rijd met grote maar traag geritmeerde halen in haar mond en keel. En terwijl ik haar concentratie bewonder kom ik schokkend in haar klaar. Straal na straal na straal schiet uit me weg. Een witte klodder sperma glijdt uit haar mondhoek. Met enige moeite slokt ze rest op.

Mijn lid verliest in haar warme mond zijn spankracht ondanks het feit dat haar tong hem zacht draaiend blijft beroeren. Als tenslotte de voorhuid opnieuw de eikel omhult glibbert hij met een kleverig draadje uit haar mond...